még 15 000 Ft hiányzik az ingyenes szállításhoz Tovább
Menu Profil
Kis türelmet...

Táplálkozás-Beállítás? Szakácskönyv 3. Ételöröm/Életöröm Nutri-Funkcionális 1 db

Cikkszám: 9786150126401
Elérhetőség: raktáron a termék várható kiszállítása: 2024.07.18., csütörtökön

Ételöröm/Életöröm – Nutri-FunkcionálisTM receptek (Van Noortwijk Laurien – Sándor Lőrinc) A Nutri-FunkcionálisTM ételeknek nem csak kalóriatartalma van, hanem kiemelkedően magas tápanyagsűrűséggel is rendelkeznek.

Részletek

-
1 db
+
Ár: 6 289 Ft 6 289 Ft
Egységár: 6 289 Ft / db
Összesen
6 289 Ft

Részletek

Táplálkozás-Beállítás? Szakácskönyv 3. Ételöröm/Életöröm Nutri-Funkcionális 1 db

Színes zöldségek, bogyós gyümölcsök, tojás, csontleves, illatos fűszerek, minőségi húsok, belsőségek, tengeri algák, kakaó… Hogy mi a közös ezekben a csodálatos alapanyagokban? Mindegyik az úgynevezett Nutri-Funkcionális™ táplálkozás eleme. Úgy is lehetne definiálni őket, hogy ezek a legtápanyagdúsabb, természetes élelmiszerek. Rendszeres fogyasztásuk hozzájárul az optimális tápanyag ellátottság eléréséhez, a vitalitás fenntartásához.

A szezonalitás természetes ritmusát követve:
Tavasz, Nyár, Ősz és Tél fejezetekkel alkottuk meg a könyvben található 60 receptet, melyeket gyönyörű étel fotókkal koronáztunk meg.

A receptek stílusa elég változatos, pont, mint amilyen a mi ízlésünk is. A saját kreációinkat részben nemzetközi tapasztalatok ihlették, de ezeken túl igyekeztünk egy olyan ízvilágot létrehozni, ami a hazai gasztronómia hagyományaiba is jól illeszkedik. Szerintünk egy nemzet konyhája akkor él, ha képes a klasszikusai tiszteletben tartása mellett folyamatosan megújulni és haladni a korral.

Örömteli főzést kívánunk!

Vélemények

Írd meg véleményed, tapasztalatod a termékről
Vélemény írása »

Back to Top
Menü Bezárás
Kosár Bezárás
Jelenleg még üres a kosarad.
Összesen