még 15 000 Ft hiányzik az ingyenes szállításhoz Tovább
Menu Profil
Kis türelmet...

Swanson Hyaluronic Acid Complex 33mg 60 kapszula (Kollagénnel kevert)

Cikkszám: 087614028613
Elérhetőség: raktáron a termék várható kiszállítása: 2024.06.04., kedden

Hialuronsav, kollagén és poliszacharidok szabadalmaztatott keveréke ( Mobilee® )

Részletek

-
1 db
+
Ár: 10 579 Ft 10 579 Ft
Egységár: 180 Ft / kapszula
Összesen
10 579 Ft

Részletek

Swanson Hyaluronic Acid Complex 33mg 60 kapszula (Kollagénnel kevert)

A Hyaluronsav felelős a szöveteink (csont, porc, bőr, izom) rugalmasságáért, vízfelvevő és folyadékmegőrző képességéért. A hyaluronsav a kötőszövetben hálószerűen összekapcsolja és kitölti a sejtek közötti állományt, így biztosítva az adott szerv (pl. bőr) rugalmasságát és feszességét.

Mennyisége az újszülöttek kötőszövetében a legnagyobb, termelődése a húszas életévekben csökkenni kezd. A negyven éves kor a vízválasztó, ugyanis ekkor a hyaluronsav termelődése a felére csökken, hatvan éves korra pedig a bőr hyaluronsav mennyisége 10%-a az eredetinek.

Mi történik, ha csökken a hyaluronsav termelés a szervezetben?

A hyaluronsavat a kötőszöveti sejtek és az ízületekben a hyalinporc sejtek folyamatosan termelik, de az életkor előrehaladtával vagy betegség következtében termelődése folyamatosan csökken, ezért:

  • a bőr és a bőr alatti kötőszövetek rugalmassága – fiatalossága – csökken,
  • az ízületi folyadékok viszkozitásának és mennyiségének csökkenésével gyakoribbá válnak a kopásos eredetű, fájdalmas ízületi gyulladások.

A hyaluron a kötőszövetben hálószerűen összekapcsolja és feltölti a sejtek között lévő állományt. A meglévő kollagén rostok közötti keresztkötéseket állítja helyre, a kollagén és elasztikus rostokat újraképzésre serkenti. A kollagén és az elasztikus rostok biztosítják a bőr rugalmasságát és feszességét.

Szervezetünkben elsődleges feladatát a porcok alkotóelemeként látja el. A porcokban ez a sav védi szervezetünket a külső fizikai behatásoktól, keni az ízületeket.

A Mobilee® egy szabadalmaztatott speciális, kiválóan hasznosuló keveréke a hialuronsavnak, kollagénnek és poliszacharidoknak.

Vélemények

Írd meg véleményed, tapasztalatod a termékről
Vélemény írása »

Back to Top
Menü Bezárás
Kosár Bezárás
Jelenleg még üres a kosarad.
Összesen