még 15 000 Ft hiányzik az ingyenes szállításhoz Tovább
Menu Profil
Kis türelmet...

Sipos Tibor: Mohó Sapiens 1 db

Cikkszám: 9786158134002
Márka: Könyv
Elérhetőség: raktáron a termék várható kiszállítása: 2024.06.28., pénteken

Sipos Tibor első könyvéből megtudhatjuk hol bukunk el az egészséges életmódért folytatott harcban, de választ kapunk arra is, hogyan térhetünk vissza a helyes útra.

Részletek

-
1 db
+
Ár: 4 399 Ft 4 399 Ft
Egységár: 4 399 Ft / db
Összesen
4 399 Ft

Részletek

Sipos Tibor: Mohó Sapiens 1 db

A legtöbb ember ott követi el a hibát, hogy meg van róla győződve: csak csodabogyókkal változtathat az életén, és csupán szerencse az egészség.

Ez a könyv neked szól, ha…

  • Évek óta fogyókúrázol, de néhány kisebb sikert leszámítva nem akarnak leolvadni rólad a kilók. És te nem tudod, hogy hol rontottad el!
  • Refluxszal – az egyik legijesztőbb civilizációs betegséggel – küzdesz, és már a legegyszerűbb ételek is kínzó tüneteket okoznak.
  • Egész nap fáradtnak, erőtlennek érzik magadat, és nem tudod, miért. Pedig szeded a vitaminokat, sőt, szerinted még egészségesen is élsz. De akkor mi lehet a baj?
  • Felelős szülő vagy, aki a legjobbat szeretné a gyerekeinek. Aki nem diabétesszel ajándékozná meg őket a 18. születésnapjukon. Morbid volt? A valóságban még ennél is rosszabb a helyzet.
  • Életmódod szeretnél váltani, de még nem tudod, hol kéne elkezdened. Jól szeretnéd csinálni, fölösleges körök és feladás nélkül.

Magadra ismertél? Akkor ez a könyv neked szól.

Mit ad neked ez a könyv?

Megkapod a receptet az egészséges élethez. Nem betarthatatlan törvényeket, hanem listát adok a kezedbe, amit a te igényeidnek megfelelően szabhatsz át.

Sipos Tibor:

Amikor 2013-ban megalapítottuk a cégünket, még csak bíztunk abban Évivel, a feleségemmel, hogy hatással lehetünk másokra. Reméltük, hogy az emberek – ha máshol nem – tudat alatt akarják majd a változást, amire láttuk, hogy nagy szükségük van. Minket is ez terelt erre az útra.

Kevesen tudják rólam, hogy bő tíz évvel ezelőtt súlyos betegséget állapítottak meg nálam, de én nem voltam hajlandó elfogadni a végzetem. Alternatív megoldások után néztem, és amit találtam, az végül megváltoztatta az életemet. Lehet, hogy furcsának tűnik, de sokat köszönhetek a betegségemnek, hiszen végül az terelt a helyes útra.

És most, hogy ott vagyok, ahol, kötelességemnek érzem visszaadni azt, amit kaptam. A reményt. A tudást. Az apró „titkokat”. Ahogy teakeverékeink is egy-egy jól körbehatárolt problémára készültek, úgy ez a könyv is hajszálpontosan céloz. Utat mutat és válaszokat ad.

Vélemények

Írd meg véleményed, tapasztalatod a termékről
Vélemény írása »

Back to Top
Menü Bezárás
Kosár Bezárás
Jelenleg még üres a kosarad.
Összesen