még 15 000 Ft hiányzik az ingyenes szállításhoz Tovább
Menu Profil
Kis türelmet...

Sinka Miléna: Egy ágyban az egészséggel 1 db

Cikkszám: 9786150003252
Márka: Könyv
Elérhetőség: raktáron a termék várható kiszállítása: 2024.06.24., hétfőn

"Hogy miért fontos jól és jót aludni, illetve mit tehetünk azért, hogy ez sikerüljön? Megtudhatjuk Milénától, akinek közvetlen stílusban megírt, humorral átszőtt könyve izgalmasan és olvasmányosan tálalja az alvással kapcsolatos legfontosabb ismereteket. Hiánypótló olvasmány mindenkinek, aki jobban akar aludni – és azoknak is, akik egyszerűen többet szeretnének tudni erről a misztikus tudományról!" – Dr. Simon Mártaneurológus, szomnológus

Részletek

-
1 db
+
Ár: 5 029 Ft 5 029 Ft
Egységár: 5 029 Ft / db
Összesen
5 029 Ft

Részletek

Sinka Miléna: Egy ágyban az egészséggel 1 db

Behunyom a szemem.

Kimondom a szót: „hálószoba”. Először egy ódon várkastély hatalmas terméskövekkel kirakott helyisége jelenik meg előttem, sötét, faragott, baldachinos ággyal. Az ablakok kicsik, alig szűrődik be fény rajtuk. Az inas gyertyával a kezében közlekedik, a hófehér paplant alaposan megcsapkodja, mielőtt az uraság megérkezik földig érő hálóingében, pomponos hálósipkával a fején.

A következő jelenetben szikrázóan fehér, csipkés ágyneművel megvetett ágyat látok, s óriási, világos ablakokat. Egy fiatal nő feldobja a párnát a levegőbe, lágyan megpaskolja, miközben lassan szállingóznak alá az elszabadult pihetollak. A nehéz, nyikorgó spalettát behúzza, kibújik a papucsából, majd álomra hajtja a fejét.

A harmadik képen egy japán szoba tárul a lelki szemeim elé. A ház ura elnyújtóztatja fáradt tagjait a tatamira (gyékénypadlózat) helyezett futonon. Szemét lehunyva mélyet szippant a levegőből. Érzi a rizspapír, a fa és a gyékény friss illatát.

Most hirtelen kinyitom a szemem.

Egy harsány, virágos tapétával díszített szobát látok. A falon plazmatévé duruzsol, az éjjeliszekrényeken dizájnerlámpák világítanak, a sarokban a wifi jelzőfényei táncolnak ritmikusan.

Vajon mikor veszítettük el a hálószobánk intimitását? Mi volt az oka annak, hogy a természetes bútorzatot kihajigálva, a kényelmet félretéve hirtelen a külsőségekre helyeztük át a hangsúlyt? Mitől változott át a hálószobánk pihenőhelyből egy multimédiás eszközökkel telepakolt közösségi térré? És ami a legfontosabb: mit tehetünk azért, hogy helyreálljon a környezetünkben – és a fejünkben is – a rend?

Szerencsés vagyok, mert megértettem, hogy bloggerként, íróként, anyaként is fontos alaposan elmélyednem az alvás témakörében, hiszen így másokkal is megismertethetem azokat a természetes megoldásokat, amelyek segítségével egészségesen, aktívan és jókedvűen élhetik le az életüket.

Mit tartalmaz a könyv?

  • 1. rész Minden, amit az alvásról tudnod kell - hasznos definíciók,
    magyarázatok és összefüggések
  • 2. rész 18 napos útmutató az optimális alvásminőség elnyerésért -
    Gyakorlati jótanácsok az alvási szokásaid megváltoztatásának megvalósításához
  • 3. rész Néhány hasznos teszt, amelyek segítségével felmérheted a jelenlegi alvásminőségedet

A szerzőről

SINKA MILÉNA / Életmód-tanácsadó, Primal Health Coach
A Mezítlábas szuperhős kézikönyv és a Fermentált finomságok recepfüzet szerzője

"Sinka Miléna vagyok.
Ember, nő, feleség, anya és mezítlábas szuperhős. Végzettségemet tekintve, közgazdász, életmód-tanácsadó és Primal Health Coach
2017 Januárban volt 6 éve, hogy életmódot változtattam. Az évek során napról napra bontakozott ki valami bennem, bár sokáig nem jöttem rá mi az. Végül egy nap, kinyitottam egy bennem lévő régóta elfelejtett kis kaput és a kapuban ott álltam végre ÉN. Egy egészséges, modernkori mezítlábas hős, aki legyőzte önmagát.
A célom az, hogy minden olyan embert, aki vágyik erre a megmérettetésre vagy már elkezdte az utat, de nem egyedül szeretne sétálgatni rajta, megtaláljam és végül egy közösséggé formálódjunk össze.
Azt gondolom, hogy a saját tapasztalataimat megosztva, másokat is tudok inspirálni arra, hogy érdemes változtatni. Modern körülmények között, hagyományos szemlélettel, természetes módszerekkel is elérhető az ősi egészség állapota.
Tarts velem!"

Vélemények

Írd meg véleményed, tapasztalatod a termékről
Vélemény írása »

Back to Top
Menü Bezárás
Kosár Bezárás
Jelenleg még üres a kosarad.
Összesen