még 15 000 Ft hiányzik az ingyenes szállításhoz Tovább
Menu Profil
Kis türelmet...

Paleovital receptsorozat IV. 1 db

Cikkszám: 9789639929401
Elérhetőség: raktáron a termék várható kiszállítása: 2024.05.23., csütörtökön

Paleolit édességek

Részletek

-
1 db
+
Ár: 1 639 Ft 1 639 Ft
Egységár: 1 639 Ft / db
Összesen
1 639 Ft

Részletek

Paleovital receptsorozat IV. 1 db

Reményeim szerint, ha megvetted, és most boldogan a kezedben tartod a folyamatosan megjelenő PaleoVital Receptgyűjtemény IV. részét, a ?Paleós édességek"? 100% paleo? című könyvet, akkor ez a vásárlás olyannyira tudatos volt a részedről, hogy Loren Cordain és Szendi Gábor tudományos okfejtéseit ismered, tehát alapvetően tisztában vagy a paleolit táplálkozás lényegével.
2010 júliusában kezdtem el BB Boldogbuldog nick néven a Paleolihlet blogomat írni.
2011 februárjában, miután a Paleolihlet kinőtte a kereteit, indítottam el a PaleoVital blogot. Mindkét blogom a mai napig él. Az új PaleoVital a 100%-os paleos ételek logja lett, a Paleolihlet - a kompromisszumos paleos ételeké. 2011 tavaszán több mint 500 paleos recept olvasható a két blogon.
Ezennel ? saját kiadásban - egy könyv-sorozatot indítok útjára, felhasználva összegyűjtött receptjeimet. A receptek nagy részét jómagam találtam ki, de igen sokat paleos barátaim küldtek el nekem, azzal a céllal, hogy tegyem azokat közhírré a blogomon.
A most induló könyvsorozattal szeretnék hozzájárulni ahhoz, hogy minél több emberhez jusson el a paleos szemléletű étkezés és életmód. A könyv formátum lehetővé teszi, hogy olyanok is olvashassák a recepteket, akik nem számítógépeznek, és olyanoknak is fontos lehet a könyv, akik az interneten kívül még mindig szívesen forgatnak papír alapú kiadványokat. Bízom abban, hogy a paleos ?szakácsok? szívesen használnak majd főzés közben egy ?konyhabarát?
receptgyűjteményt, mert úgy gondolom, hogy manapság még kevesen főznek ?lap-top-ot a hónuk alá csapva? módszerrel.
Tehát Kedves Paleosok! ? olyanok, akik azért követitek ezt az életmódot, mert óvni szeretnétek magatokat és szeretteiteket a különféle betegségektől, továbbá olyanok, akik már sajnos megbetegedtetek, de gyógyulni és élhetőbb életet kívántok élni! ? Szeretettel köszöntelek Benneteket! Remélem, hogy a PaleoVital Receptgyűjtemény valamennyi része sok hasznos információt ad majd számotokra! Jó egészséget kívánok mindenkinek!

Vélemények

Írd meg véleményed, tapasztalatod a termékről
Vélemény írása »

Back to Top
Menü Bezárás
Kosár Bezárás
Jelenleg még üres a kosarad.
Összesen