még 15 000 Ft hiányzik az ingyenes szállításhoz Tovább
Menu Profil
Kis türelmet...

Paleolit Életmódmagazin 2014/1

Cikkszám: 206432840614001
Márka: Paleolit
Elérhetőség: raktáron a termék várható kiszállítása: 2024.06.20., csütörtökön

A második számunk tematikája a gyulladás, amely szinte az összes civilizációs betegség alapját képezi. Egyik fő cikkünkben gyulladás kialakulását tárgyaljuk, majd bemutatjuk a gyulladás szerepét a különféle kórképekben, mint pl. a rákban, a depresszióban vagy az Alzheimer és Parkinson betegségekben.

Részletek

-
1 db
+
Ár: 1 009 Ft 1 009 Ft
Egységár: 1 009 Ft / db
Összesen
1 009 Ft

Részletek

Paleolit Életmódmagazin 2014/1

Szó lesz a csecsemők és kisgyermekek paleo táplálásáról, de példát mutatunk arra is, hogy a paleo nem feltétlen csak a gazdagok étrendje lehet. Sportrovatunkban állandó szerzőnk, a világbajnok kenus, Sáfrán Mihály ír az ősi mozgásformák fontosságáról.

A paleo táplálkozás egyben gasztronómiai kihívást is jelent a nők számára, ezt mutatja az óriási mennyiségben eladott paleolit szakácskönyvek száma is. Hazánk két legismertebb paleo ?szakácsnője?, Mezei Elmira és Posta Renáta állandó szerzőink, több receptjüket közöljük ezúttal is.

Fontosnak tartjuk annak illusztrálását, hogy a ?paleo? csak nevében kőkori táplálkozás, valójában a paleo ételek a legmagasabb szintű gasztronómiai élvezetet nyújtják.

Vélemények

Írd meg véleményed, tapasztalatod a termékről
Vélemény írása »

Back to Top
Menü Bezárás
Kosár Bezárás
Jelenleg még üres a kosarad.
Összesen