még 15 000 Ft hiányzik az ingyenes szállításhoz Tovább
Menu Profil
Kis türelmet...

NapfényVitamin SlimProBalance 60 kapszula élőflórás probiotikum

Cikkszám: 5990958168998
Elérhetőség: raktáron a termék várható kiszállítása: 2024.06.28., pénteken

A világon egyedülálló speciális Bifidobaktérium lactis törzset tartalmazó élőflórás étrend-kiegészítő, melynek fő összetevője több, mint 15 humán klinikai vizsgálat során bizonyult hatékonynak a testsúlykontroll és az optimális anyagcsere támogatás tekintetében. A SlimProBalance glükomannán prebiotikus rost mellett a fő klinikai vizsgálat iránymutatása alapján a résztvevők napi adagjának megfelelő 10 milliárd c.f.u. mennyiségben tartalmazza az alkalmazott bifidobaktériumot.

Részletek

-
1 db
+
Ár: 12 349 Ft 12 349 Ft
Egységár: 210 Ft / kapszula
Összesen
12 349 Ft

Részletek

NapfényVitamin SlimProBalance 60 kapszula élőflórás probiotikum

Az elhízás és a hozzá kapcsolódó társbetegségek világszerte növekvő száma teremtette meg az igényt a
biztonságos és hatékony kiegészítő megoldásokra a testsúlykontroll területén.

A bél mikrobióta összetételének és az elhízás közötti kimutatható kapcsolat ahhoz a hipotézishez vezetett, hogy bizonyos baktériumtörzsek probiotikus hatásuknál fogva előnyöket biztosíthatnak a gazdaszervezet számára a testsúlykontroll és az optimális anyagcsere terén.

Ilyen hatékony törzsek keresése során akadtak a kutatók a Bifidobacterium animalis subsp. lactis B420™ törzsre, mely hamar a kutatások célkeresztjébe került és szabadalommal védett törzsé vált. Számos publikált tanulmány írja le a törzs jótékony tulajdonságait, igazolja eredményességét és biztonságosságát az emberi felhasználás során. A B. lactis B420™ a jobb életminőség elérésével kapcsolatos tulajdonságai főként, de nem kizárólagosan, a súlykontrollhoz és az anyagcsere egészségéhez kapcsolódnak:

 • Számos vizsgálat alátámasztja a biztonságos felhasználhatóságát
 • A törzs hatékonyságát igazoló klinikai vizsgálatban alkalmazott 10 milliárd c.f.u. baktérium mennyiség van jelen a kapszulákban
 • Kiváló stabilitást mutat különféle élelmiszerek és kiegészítők együttes alkalmazásakor, beleértve a gyümölcsleveket és a joghurtot is
 • Nagyon jó adhéziós képességgel bír, azaz a kitapadása a bélhámsejtvonalakhoz, illetve kolonizációs tulajdonsága kiemelkedő
 • Előmozdítja a megfelelő anyagcserét támogató optimális mikrobióta kialakítását, fenntartását
 • A bél mikroökológiáját javítja: elősegíti az Akkermansia muciniphila számának növekedését, amely
  összefüggésben áll a sovány alkat és az egészséges testsúllyal
 • Szabályozhatja a testzsír tömegét (százalékot), az energiafelvételt
 • Szabályozhatja a törzs zsírtömegét, a derékbőséget

Mindezeket alapul véve elmondható, hogy a B. lactis B420™ több szempontból is jótékony hatással van a testtömeg-szabályozásra és az anyagcsere egészségére egy igen összetett és bonyolult reakció hálózat által közvetítve, mely a bélflóra és az emberi test között zajlik a nap minden egyes percében.

A SlimProBalance problémaspecifikus élőflórát tartalmazó étrend-kiegészítő további fontos előnyei

 • A B. lactis B420™ nem termel hisztamint, így hisztamin intolerancia esetén is fogyasztható
 • Kiváló minőségű és klinikai körülmények között is tesztelt vékonybélben késleltetett módon oldódó VEGAN DR kapszulába kerültek a baktériumok
 • A felhasznált törzs kis méretű “0” DR kapszulába lett töltve a könnyebb fogyasztás érdekében
 • GMO-, cukor-, glutén-, tej-, tejfehérje-, tejcukor-, szója-, élesztő-, titán-dioxid mentes étrend-kiegészítő
 • GMP minősítéssel rendelkező magyar üzemben előállított termék

Az alapokkal kell kezdeni

Mint mindig a megfelelő alapok nélkül nem érhetünk el kiemelkedő eredményt, így van ez az ideális testsúly esetében is. Ha jobban megvizsgálunk minden tényezőt, ami hatással lehet a testsúlyunkra akkor igen hamar eljutunk a vastagbél gigantikus mikrobióta rendszeréhez. Figyelmünket a mikrobiomra szegezve érdemes olyan megvalósítható és mindenki számára a maga szintjén gyakorlatba ültethető étrendet, diétát kidolgozni, ami nem rombolja, hanem ellenkezőleg segíti a mikrobiom regenerálódását (nyers, rostokban gazdag élelmiszerek fogyasztása, mesterséges adalékanyagokat tartalmazó, feldolgozott készételek, cukrozott termékek, égetett és füstölt élelmiszerek és az alkohol fogyasztásának radikális csökkentése a napi étrendünkben).

Az életvitelünknek, a rendszeres testmozgásnak, a hétköznapi stressz leküzdésének mind nagyon komoly szerepe lehet a mikrobiom sokszínűségének fenntartásában és rajtuk keresztül eljuthatunk a bélhám egészségéhez, a megfelelő felszívódáshoz és számos krónikus betegség kivédésének a lehetőségéhez is. A pszichés állapotunk szoros összefüggést mutat a mikrobiomunk állapotával. Kimutatták, hogy az IBS-ben szenvedő betegek 70-90% major depresszióban is szenved, tehát a gyulladt, irritált bélnyálkahártya és a jelentős mikrobiom károsodás (disbiosis) igen rossz pszichés állapotot von maga után az esetek döntő többségében. A támogató környezet, a munkahelyi stressz vagy családon belüli konfliktusok megfelelő kezelése akár szakember segítségével egy szinttel feljebb emeli bélrendszerünk és mikrobióta rendszerünk egészségi állapotát.

A bélflóra összetétele, a nyálkahártya védettsége és a számára szükséges jótékony törzsek által termelt tápláló anyagok (vajsav, propionsav) szintje meghatározza a bevitt tápanyagok felszívódását, hasznosulását. Mi következik ebből? A testsúlycsökkentésben eredményeket hozó gyógynövény kivonatok, illetve az internetes kereskedelemben kapható csodabogyók hatását alapvetően meghatározza a mikrobiom minősége! Bármilyen táplálék-kiegészítőt is alkalmazunk a diéta során legyen szemünk előtt a bélrendszerünk állapota, ha nem akarjuk, hogy a megvásárolt kiegészítők csak az illemhelyiséget gazdagítsák.

Gyorsíthatjuk a mikrobióta rendszerünk regenerációját és faji sokféleségének helyreállítását, ha közvetlenül juttatunk a tápcsatornába pre- és probiotikus elemeket. A prebiotikumok, azok a rostok, melyek nem minket, hanem a bélbaktériumokat táplálják és nyújtanak számukra kedvező környezetet. A megfelelő rostbevitel nem csak az emésztést könnyíti, hanem a bélbaktériumok számára energiát biztosít ahhoz, hogy minket nutriensekkel lássanak el, benépesíthessék a bélrendszerünk minden egyes szegletét és gátolják a kórokozók elszaporodását. A SlimProBalance termékünk igen kíméletes (irritált nyálkahártya esetén sem okoz hasi fájdalmat) glükomannán rostot tartalmaz, mely a tápcsatornában szivacsként haladva nedvességgel szívja meg magát és segíti az emésztési folyamatot, a salakanyagok ürülését és természetesen rendkívül hatékony rostként táplálja a bélflóra élettel teli elemeit.

A rostok mellett szerencsénkre már elérhetőek olyan speciális jótékony baktériumok, melyek nem csupán a nyálkahártya intaktságát, védelmét, táplálását látják el, hanem kedvezően befolyásolják más bélbaktériumok egymáshoz viszonyított arányát is, jelen esetben az éhségérzetet, a testsúlyt, súlyfelesleg mértékét is befolyásoló Prevotella és Bacteriodetes baktériumok arányát. Egy ilyen világszabadalommal rendelkező, 17 humán klinikai vizsgálatot maga mögött tudó bifidobaktérium került termékünkbe, mely az említett baktériumok megfelelő aránya mellett a sovány alkat fenntartását segítő és a megfelelő zsír- és szénhidrát anyagcserét is pozitívan befolyásoló Akkermansia muciniphila számának növekedését is támogatja a bélrendszerben.

Ne feledjük, valódi testsúlykontroll csak ép mikrobiom mellett, a normál anyagcsere fenntartását elősegítő specifikus flóraalkotó baktériumok jelenlétében jöhet csak létre! Az összes felsorolt tényezőt szem előtt tartva elkerülhető az önmagában alkalmazott testsúlycsökkentő “csoda” termékek elhagyása után tapasztalható jojó effektus.

Aktív összetevők1 kapszulában C.F.U.
Bifidobacterium animalis subsp. lactis B420™10 milliárd

C.F.U.: az élő baktériumok mennyisége

Összetevők: konjak gyökér kivonat (95% glükomannán), HPMC cellulóz kapszulahéj (gyomorsaválló), Bifidobacterium animalis subsp. lactis

OGYÉI notifikáció folyamatban.

Napi adag: 1 kapszula bő folyadékkal

Kiszerelés: 60 db kapszula

Tárolás: gyermekek elől elzárva, száraz, hűvös helyen. Meleg nyári hónapokban érdemes hűtőszekrényben tárolni.

A megadott dózist ne lépje túl! A termék étrend-kiegészítő, mely a hiányos táplálkozást hivatott kiegészíteni. A termék nem helyettesíti az egészséges táplálkozásból és életmódból adódó egészségügyi előnyöket!

Vélemények

Írd meg véleményed, tapasztalatod a termékről
Vélemény írása »

Back to Top
Menü Bezárás
Kosár Bezárás
Jelenleg még üres a kosarad.
Összesen