még 15 000 Ft hiányzik az ingyenes szállításhoz Tovább
Menu Profil
Kis türelmet...

G. Szabó Klára: Tej-, cukor- és lisztmentes ételek recepteskönyve

Cikkszám: 9789639914575
Márka: Könyv
Elérhetőség: raktáron a termék várható kiszállítása: 2024.03.04., hétfőn

„Vajon gondolt már arra, hogy a gyomorégését vagy az ebéd utáni álmosságát csupán a táplálkozása megváltoztatásával megszüntetheti? Vagy csak szeretné a betegségeket elkerülni, netán gyógyszerek nélkül leélni az életét? Vagy fogyni szeretne visszahízás nélkül és anélkül, hogy állandóan koplalna? Esetleg észrevette, hogy allergiás a lisztre, a tejre, rossz hatással van Önre a cukor?Úgysem lehet minden, a szervezetünkre káros hatást kivédeni, de legalább ezzel a táplálkozással valamennyit segíthetünk magunkon.”

Részletek

-
1 db
+
Ár: 2 899 Ft 2 899 Ft
Egységár: 2 899 Ft / db
Összesen
2 899 Ft

Részletek

G. Szabó Klára: Tej-, cukor- és lisztmentes ételek recepteskönyve

A magyar szerző több mint 30 éve él Olaszországban, családtagjai és önmaga is évek óta tej-, cukor- és lisztmentes táplálkozást követ. Hitelesen és érthető módon segíti könyvével azokat, akik rettegnek az életmódváltástól, nem hiszik el, hogy nekik is sikerülhet megszabadulni az ételek okozta bajoktól, elhízástól és annak minden súlyos következményétől.
Ajánljuk e könyvet azoknak, akik szeretnék valahol elkezdeni a paleodiétára való áttérést, de nem tudják pontosan mit kell beszerezni hozzá, hogyan kell élvezetessé tenni, és miként kell a régi berögződéseket levetkőzni. A gyakorlati tanácsok mellett számos ételreceptet és színes ételfotót is találhat a könyvben.

Érintett témák:

- Alapkérdések és válaszok
Miért így táplálkozom?
A paleo drága?
Gluténmentes étkezés?
Nem ehetek semmit?!
Miért akarsz áttérni a paleóra?
Gyorsan felszívódó szénhidrát!
Mekyek az ún. „nyugati típusú betegségek”?
Milyen húst?
Kenyérfélék
Egészség vagy betegség?
- Milyen alapanyagok találhatók egy paleokonyhában?
- Gyakorlati rész kezdő paleósoknak
Receptek

A könyv szerzője:

G.Szabó Klára
„2009 telén találkoztam a paleós táplálkozás- és életmódváltozással, és azóta nemcsak hű követője, de aktív résztvevője is vagyok. Társvezetője, -szervezője vagyok a budapesti Paleoklubnak. Liszt-, cukor- és tejmentes cukrászdában a tanácsadás mellett folyamatosan fejlesztek és készítek paleo termékeket. Vendéglátó-ipari főiskolai végzettségem sok gyakorlati és elméleti megoldást adott az ételek elkészítésében.
Több mint 30 éve élek Olaszországban. Ezt a táplálkozási módot ott igencsak nehézkes – az ottani lisztalapú konyha – miatt követni. Évek óta folyamatosan kísérletezem a receptek paleósításával, majd egyszer csak felmerült bennem az a gondolat, hogy szükség lenne egy egyszerű kiskönyvre, amellyel a világ bármely részén elkezdhető a liszt-, cukor- és tejmentes alapú táplálkozás.”

Vélemények

Írd meg véleményed, tapasztalatod a termékről
Vélemény írása »

Back to Top
Menü Bezárás
Kosár Bezárás
Jelenleg még üres a kosarad.
Összesen