még 15 000 Ft hiányzik az ingyenes szállításhoz Tovább
Menu Profil

Fizetés

Utánvétellel (GLS)

Európa egyik legnagyobb és legmegbízhatóbb futárszolgálata gyors átfutási idővel, gondos csomagkezeléssel, ügyfélbarát, rugalmas hozzáállással és modern IT-támogatással. A csomag nem haladhatja meg a 30 kg-ot.
Amennyiben őket választja, a megrendelt termékek a feladástól számított 1-3 munkanapon a megadott címre kiszállításra kerülnek.
Természetesen amint átadtuk a futárnak a megrendelését, értesítést küldünk Önnek. A GLS is megteszi ugyanezt e-mailben a a kiszállítás időpontjárval kiegészítve, valamint a kiszállítás napján 1 órával a kiszállítás előtt telefonon is egyeztetnek Önnel.
Utánkezelési díj minimum 444 Ft de legalább az összeg 1,5 %-a.


Utánvétellel (FOXPOST)

A csomag nem haladhatja meg a 24 kg-ot. Ezen szállítási mód választása esetén a csomagodat a Foxpostba történő feladást követően 1-2 munkanapon belül szállítják az általad meghatározott csomagautomatába.
A szállítási díj nem tartalmazza a csomagautomatánál történő fizetés kezelési költségét, mely minimum 444 forint. Csak a csomagautomatánál való fizetésnél számoljuk fel!!!
Utánkezelési díj minimum 444 Ft de legalább az összeg 1,5 %-a. A teljes biztonság és átláthatóság érdekében csakis bankkártyával lehet fizetni. A FoxPost hálózata az OTP szigorúan ellenőrzött rendszerét használja a fizetési tranzakciók lebonyolítására.


Banki átutalás
Kedves Vásárlónk! (Megrendelése a banki átutalás megérkezését követően válik szállíthatvá.)
Kérjük, hogy a rendelés végösszegét a Tóth Béla Zsolt egyéni vállalkozó K&H Bank Zrt bankban vezetett bankszámlájára utalja: 10700268-74305847-51100005.
A közlemény rovatban csak a megrendelésszámot kérjük feltüntetni! Megrendelése a banki átutalás megérkezését követően kerül összeállításra, majd a jóváírást követően átadjuk azt a futárszolgálatnak.

FIGYELEM!
NEM MAGYARORSZÁGI BANKNÁL VEZETETT BANKSZÁMLÁRÓL TÖRTÉNŐ UTALÁS ESETÉN A TRANZAKCIÓS KÖLTSÉGEK A VÁSÁRLÓT TERHELIK, EZT KÉRJÜK VEGYE FIGYELEMBE AZ ÁTUTALÁS ELINDÍTÁSA ELŐTT! A TRANZAKCIÓ KÖLTSÉGE KÜLFÖLDI BANKNÁL VEZETETT BANKSZÁMLÁRÓL 1700 FORINT VAGY 5,50 EURO. KÉRJÜK, HOGY AZ ÁTUTALT ÖSSZEG TARTALMAZZA EZT IS, ELLENKEZŐ ESETBEN NEM TUDJUK A CSOMAGOT ELINDÍTANI!
Kérjük vegye figyelembe, hogy a rendelés leadásával elfogadta webáruházunk Általános Szerződési Feltételeit, amelyet szükség esetén az alábbi linken talál meg: ÁSZF

Online bankkártyás fizetés

Megrendelés előre kifizetéséhez használhatod a kényelmes és biztonságos SimplePay szolgáltatást. A SimplePay felületen lehetőség van bankkártyás fizetésre és átutalásra is.

Vásárló tájékoztatóhoz KLIKK IDE

Back to Top
Menü Bezárás
Kosár Bezárás
Jelenleg még üres a kosarad.
Összesen